Allt för skolidrott & aktiv träning

Företaget

Vi är en rikstäckande grossist i gymnastik- och sportbranschen. Genom väl utvecklade inköpskanaler över hela världen handlar vi upp produkter direkt från tillverkare, och kan erbjuda er kvalitetsvaror till ett av marknadens bästa priser. Vi har mångårig erfarenhet av produkter och fabrikat på marknaden så vi vet vad användaren kräver av materialet. Vår målsättning är att kunna erbjuda er den mest kostnadseffektiva lösningen.Vi skall kännetecknas av hög kvalité, god tillförlitlighet, bred kompetens och ett attraktivt pris.

Vår nyutvecklade webbshop är fullspäckad med produkter och nyheter. Vi har det mesta för idrott och träning till ett av marknadens bästa priser. Besök gärna vårt kontor och lager i Småländska Virserum. Vår försäljningsavdelning är öppen måndag till torsdag 07.30-16.00, fredag 07.30-14.30 Lunch 12.00-12:45.

Verksamhetspolicy

Sport & Fritidsgrossisten erbjuder kunden rätt produkt, i rätt tid, till rätt pris. Våra kunder kan lita på att överenskommen och förväntad kvalitet presteras av samtliga inom företaget. Sport & Fritidsgrossisten vill kännetecknas av omtanke om såväl den yttre- som den inre miljön. Vi arbetar för att minska miljöbelastningen från vår verksamhet genom att nyttja energi och råvaror effektivt. Detta för att nå upp till vår vision " Vi ska vara idrottslärarens mest önskade samarbetspartner".

Detta uppnår vi genom att:

Styrelsen Sport & Fritidsgrossisten

Referenser

Med tanke på  dataskyddsförordningen (GDPR) ber vi er kontakta oss så skall vi skicka en fullständig referenslista med kontaktpersoner, som generöst nog gett sitt medgivande att dela med sig av sina erfarenheter med andra.

Vår strävan är alltid att varje kund skall vara en referens för oss!

Vi levererar bland annat till skolor, kommuner,polismyndigheter, räddningstjänsten,försvarsmakten, landsting, företag, behandlingshem, klubbar. (ej till privatpersoner).