Allt för skolidrott & aktiv träning


Spontanansökan

Vi kräver ingen erfarenhet utan du kommer bli upplärd, dock så önskar vi en självgående, noggrann och driven person. Utöver detta så behöver Du också vara flexibel, ha en positiv attityd och trivas med ett högt arbetstempo. Du ska vara den som lägger sista handen på våra produkter innan de lämnar lagret.
Arbetsuppgifterna är varierande men består i huvudsak av plockning, packning och fraktbokning av utgående paket. Varorna som plockas kan vara allt ifrån ärtpåsar till badmintonrack och sex-delade plintar. Sveriges skolor är våra kunder och det är viktigt att idrottslärarna runt om i Sverige får rätt produkter, i rätt tid. Du kommer vara en viktig pusselbit i lagerteamet för att hålla vår service på en marknadsledande nivå.
Containertömning och påfyllnad av material från bakre lager till plocklager är också delar av arbetet, jobbet är relativt lätt men det kan förekomma tyngre uppgifter.Vi sätter stort värde på Dina personliga egenskaper och Din drivkraft att ge bästa möjliga service.

Tjänstetyp: 100% tjänstgöringsgrad, dagtid.

För att ansöka till tjänsten ska Du skicka CV och personligt brev till anders@sport-fritid.nu, skicka din spontanansökan så snart som möjligt.

Tillsättning av tjänsten sker löpande.

Om Du har frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Anders Johansson via mail; anders@sport-fritid.nu.

Sport och Fritidsgrossisten är en rikstäckande grossist i gymnastik- och sportbranschen. Den huvudsakliga kundgruppen är skolor, men även föreningar och företag finns bland kunderna. Företaget har idag 9 anställda samt är lokalt ägda och lokaliserade i Virserum. Företaget har en god lönsamhet, bra tillväxt och förutsättningar för att fortsätta utvecklas på ett positivt sätt.